Valitse sivu

Säännöt

1. Järjestäjät
Taito Pohjois-Karjala ry yhteistyössä Joensuun kaupungin kulttuuripalvelujen ja konservatorion kanssa (jäljempänä järjestäjät).

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt.

3. Osallistumisväline
Jokaisella kilpailijalla tulee olla kilpailusuorituksen aikana käsissä neulontapuikot, joilla neulotaan jo aloitettua neuletta.

4. Kilpailun kulku

MM-esikarsinta
Esikarsintaan ilmoittaudutaan nettilomakkeen kautta. Lomakkeeseen ladataan oma video kilpailusuorituksesta.
Kilpailutaltioinnin tulee olla kestoltaan yksi minuutti ja biisinä toimii virallinen HMK-biisi Maniac Abductor “Fight or Die”. Biisistä voi valita esitykseen sopivan yhden minuutin mittaisen osion.
Tyyli on vapaa, mutta ehdottoman pakollinen ja tyylisatsaus lasketaan eduksi (Lemmy-villasukat, pukeutuminen, liikkuminen).
Kaikista ilmoittautuneista esikarsitaan 15 parasta suoritusta maailmanmestaruuskisoihin mukaan.
Kisoihin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja kisaan osallistuminen on maksutonta.

MM-finaali
Osallistujien esiintymisjärjestys arvotaan.
Finaaliesitys on kestoltaan 1 min ja finaalibiisi arvotaan livebändin toimesta.

5. Palkinnot
Finaalissa palkitaan 3 parasta finaalipalkinnon ollessa luksushotelliyö jokinäkymillä. Tämän lisäksi yleisö äänestää oman suosikin, joka palkitaan käsityöpalkinnoin.

Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan. Järjestäjät varaavat oikeuden tehdä muutoksia, jos he katsovat tarpeelliseksi välttää yksilöille tai ryhmille mahdollisesti vahingollisia toimia. Palkittavat ovat vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista.

6. Tuomaristo
Järjestäjät valitsevat Heavyneulonnan MM-kilpailujen finaalin tuomariston. Järjestäjät määrittelevät kilpailusuoritusten arviointiperusteiksi seuraavat: yksilöllisyys, esityksen soveltuvuus musiikkiin, lavan hyväksi käyttäminen, taiteellisuus sekä neulonnan esilletuominen.

Jokainen tuomari antaa kilpailusuorituksista pisteet välillä 1-10 ja tuomareiden pisteet lasketaan yhteen. Se kilpailija, joka saa korkeimman pistemäärän, voittaa Heavyneulonnan maailmanmestaruuden. Mikäli kahdella tai useammalla kilpailijalla on voittoon tasatulos, voitto ratkaistaan uusintaesityksillä ja pisteytetään uudelleen.

7. Järjestäjien vastuu
Järjestäjien vastuuvelvollisuus kilpailun osallistujia kohtaan ei voi ylittää virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai summaa. Kilpailun voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjät kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

8. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

#heavyneulonta
#heavymetalknitting

OTA YHTEYTTÄ
Mari Karjalainen
projektipäällikkö, Matkalla kädentaitojen elämykseen-hanke
wtf@heavymetalknitting.com
050 315 6947

CONTACT US
Mari Karjalainen
project manager, Matkalla kädentaitojen elämykseen-hanke
wtf@heavymetalknitting.com
+358 50 315 6947