Pressi

Tietoa Heavyneulonnasta

Heavyneulonnan (englanniksi Heavy Metal Knitting) maailmanmestaruuskisat järjestetään 11.7.2019 Joensuussa Taitokorttelissa.

Kaikki lähti liikkeelle aivopierusta, voisiko neuloja taipua ilmakitaroinnista tuttuihin liikesarjoihin: neuloa kädet selän takana tai koreilla kuin Yngwie Malmsteen. Riittävän hulvaton ajatus innosti, ja nopeasti syntyi samanhenkisten ydinporukka tekemään ideasta totta. Heavyneulonta yhdistää pohjoiskarjalaista sielunmaisemaa; Karjalan metallista laulumaata ja jo äidinmaidossa välittyneitä kädentaitoja.

Heavyneulonta on helppoa ja mukaan on vaivatonta tulla. Jokainen voi osallistua omalla tavallaan, joko ihan itsekseen, kavereiden kanssa tai jakamalla sosiaalisessa mediassa oman heavyneulonta-suorituksensa. Haastekampanjalla pyritään saamaan muitakin mukaan ja omien rajojen ylittäminen on kannustettavaa tai jopa suotavaa. Nähtäväksi jää saadaanko heavyväki neulomaan ja miten rytmittyy neulojilla virallinen HMK-biisi Maniac Abductorin Fight or Die.

Kuvien valokuvaaja: Joona Kotilainen. Valokuvat on käytettävissä Creative Commons EiKaupallinen (NC, NonCommercial) -lisenssin mukaan. Muissa käyttötarkoituksissa ota yhteyttä wtf@heavymetalknitting.com.

#heavyneulonta
#heavymetalknitting

OTA YHTEYTTÄ
Mari Karjalainen
projektipäällikkö, Matkalla kädentaitojen elämykseen-hanke
wtf@heavymetalknitting.com
050 315 6947

CONTACT US
Mari Karjalainen
project manager, Matkalla kädentaitojen elämykseen-hanke
wtf@heavymetalknitting.com
+358 50 315 6947